Uncategorized

Luna Octombrie, o luna plina de impliniri!

A venit toamna deja de o luna de zile si aerul rece a inceput deja sa ne prevesteasca venirea frigului. S-au copt fructele spre bucuria copiilor care se bucura de vitaminele furnizate de natura. Cat sunt de bune nucile verzi, merele brumate culese direct din pom si strugurii ce ne bucura papilele gustative.

Frunzele au cazut deja mai bine de jumatate si padurea de arama se afiseaza mandra . Cat imi place aerul de toamna de dimineata, mai rece dar mai proaspat care te trezeste la viata! Ador peisajul de toamna, ador zilele mai friguroase si ma bucur in fiecare zi de frumusetea vietii.

Sunt sigura ca va fi mai bine in fiecare zi. Sunt sigura ca viata noastra in aceasta toamna va fi frumoasa. Sa nu uitam sa fim fericiti, indiferent de anotimp, indiferent de vremea de afara. Fiti veseli, plini de energie si bucurați-va de persoanele dragi din viata voastra. Faceti asta pentru voi si pentru ei, pentru ca meritati sa va bucurati unii de altii. Fiti fericiti dragii mei, voi incerca sa fac si eu acest lucru, imi sunt datoare mie si celor dragi !

Pe curand!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *