Uncategorized

La cine apelam pentru contractarea celui mai bun credit ipotecar?

Aflati la inceput de drum, tinerii proaspat casatoriti isi doresc din tot sufletul  sa isi achizitioneze propria lor locuinta in care sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti. Desi inceputul acestui articol pare o frantura rupta dintr-un basm, aceasta poate fi povestea oricarui cuplu aflat la linia de start a vietii de familie.

Neavand banii necesari pentru cumpararea unui apartament, dar dispunand de un avans modest, acestia se hotarasc sa caute informatii pe internet pentru obtinerea unui credit ipotecar. Din fericire pentru ei, gasesc foarte repede informatiile pe care acestia le cauta si, astfel, afla despre AVBS Credit, o companie renumita de intermedieri credite bancare din Romania. Citind mai multe lucruri despre aceasta firma de brokeraj bancar, ei se decid sa viziteze brokerul de credite pentru a afla toate detaliile despre contractarea unui imprumut ipotecar.

Ajunsi la sediul AVBS Credit, tinerii casatoriti afla inca de la inceput ca serviciile de brokeraj bancar oferite de aceasta firma de intermediere credite sunt 100% gratuite si ca visul lor de a achizitiona o locuinta poate sa prinda contur intr-un timp foarte scurt.

Impreuna cu un broker de credite AVBS Credit tinerii nostri au ales banca potrivita pentru creditul lor, au aflat toate costurile cu privire la credit si le-a fost explicata toata terminologia bancara si toate demersurile necesare contractarii creditului. Tot procesul de creditare le-a fost explicat pe intelesul lor si astfel au aflat:

  • care sunt conditiile de eligibilitate;
  • care sunt conditiile pentru ca un imobil sa poata fi ipotecat;
  • care este cuantumul veniturilor necesare pentru contractarea unui credit ipotecar;
  • ce tipuri de venituri lunare sunt eligibile pentru a obtine un imprumut ipotecar;
  • ce documente sunt necesare pentru intocmirea dosarului de credit de catre brokerul de credite dedicat;
  • cat este avansul pentru locuinta;
  • care sunt costurile totale pentru contractarea imprumutului si achizitionarea locuintei;
  • care sunt stadiile pentru contractarea creditului;
  • cat timp dureaza pana la obtinerea creditului;
  • si toate detaliile pe care orice om trebuie sa le cunoasca inainte de a opta pentru un imprumut cu o perioada de rambursare de pana la 30 de ani;

Tinerii nostri au fost ajutati de brokerul de credit pe intregul parcurs al contractarii creditului, de la completarea cererii de credit pana la obtinerea efectiva a imprumutului necesar achizitionarii locuintei de vis.

Datorita brokerului de credite, procesul de creditare a decurs sigur, simplu, usor, rapid, fara efort sau stres pentru tinerii casatoriti. Acestia au stiut inca din prima clipa ca apeland la ajutorul unui specialist in creditare vor obtine cel mai potrivit credit ipotecar, in cele mai bune conditii, astfel incat achitarea creditului sa se realizeze fara ca situatia financiara a familie sa aiba de suferit pe termen lung.

Totul e bine cand se termina cu bine, nu-i asa?! Cu creditul ipotecar contractat cu ajutorul firmei de brokeraj bancar AVBS Credit tinerii nostri si-au achizitonat prima lor casa si au inceput viata de familie cu entuziasm si incredere in viitor. Imi place sa cred ca ei vor respecta valorile familiei si vor trai fericiti pana la adanci batraneti.  Tu ce crezi?

Aceasta poate fi si povestea ta. Nu stii la cine sa apelezi pentru un credit ipotecar? Raspunsul este foarte simplu: apeleaza la AVBS Credit. Cu brokerii de credite AVBS Credit casa visurilor tale este foarte aproape de tine si te asteapta sa te muti in ea!

„AVBS Credit (avbs.ro) este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.

Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Mircurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *