Uncategorized

Salutare dragi prieteni!

Salut,

Eu sunt Lusy, nu sunt un personaj din basm, desi trebuie sa recunosc ca mi-as dori asta, sunt doar un Om care incearca sa fie mai bun. Va spun ca mi-as dori sa fiu intr-o lume de basm pentru ca uneori as vrea sa am puterea sa dispar, sa fiu invizibila. De ce? Pentru ca traim intr-o lume nebună, o lume unde oamenii sunt rai, uitam sa mai fim oameni uneori si ne facem rau unii altora fara sa cilipim. Nu e usor sa facem rau in zilele noastre, e chiar ceva la ordinea zilei. Nu mai avem rabdare, tot timpul suntem pe fuga, cuvintele le rostim fara sa mai cugatam si suferim.

Eu cel putin ma intreb cine o sa ma mai dezamageasca maine. Am inima ranita si nu stiu daca mai pot sa am incredere in oameni. Suntem prea falsi, prea grabiti prin viata noastra si uitam sa mai fim fericiti.

Acesta este blogul meu, este al doilea blog pe domeniu propriu pe care il detin. Nu o sa vi-l dezvalui pe primul pentru ca nu vreau sa vi-l fac cunoscut, cel putin nu inca.

Eu va zic pana atunci bine ati venit pe taramul minunat al vietii mele de zi cu zi, acest blog va fi refugiul meu ,locul in care o sa ma dezbrac de caracter si o sa ma descarc de energia negativa.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *